menu
Apparatuur
High-tech apparatuur voor iedere klus

Hieronder vindt u een overzicht van de apparatuur waarover EagleDrone beschikt. Wij geloven in 'the best tool for the job', waardoor we ons door middel van weloverwogen keuzes hebben gespecialiseerd in slechts een handjevol diensten, in plaats van álles te willen doen en kunnen. Hierdoor excelleert EagleDrone in deze specifieke diensten, met name in de dataverwerking- en presentatie. Een drone is slechts een hulpmiddel; het uiteindelijke product is data/inzichten, dat zorgvuldig door ons wordt afgeleverd aan u, de klant. Hierbij besteden wij ook veel aandacht aan nazorg en kwaliteitscontrole.

P4RTK

Phantom 4 RTK

De DJI Phantom 4 RTK is de ultieme mapping oplossing, specifiek ontworpen voor zeer accurate datacollectie Dit resulteert in 1cm+1ppm horizontale positienauwkeurigheid; 1.5cm+1ppm verticale positienauwkeurigheid en 5cm absolute horizontale nauwkeurigheid. Dit is vergelijkbaar met de meest geavanceerde apparatuur die op dit moment verkrijgbaar is, maar dan in een veel makkelijker, compacter en betrouwbaarder systeem. Deze nieuwe techniek zorgt ervoor dat er veel minder controlepunten nodig zijn om hetzelfde niveau van nauwkeurigheid te behalen.

P4MS

Phantom 4 Multispectral

De DJI Phantom 4 Multispectral is een drone met een volledig geïntegreerde multispectrale camera, speciaal ontworpen voor precieze landbouwinspecties en milieubeheer. Doordat de data van zes afzonderlijke sensoren met elkaar gecombineerd kan worden, kan deze drone zeer veel verschillende details vastleggen. Zo kun je met deze data de gezondheid van gewassen meten, zowel per individuele plant als het hele veld. Onkruid, insecten en de bodemgesteldheid kunnen zo vastgelegd worden.

P4P

Phantom 4 Pro Obsidian

De DJI Phantom 4 Pro is dankzij de 20MP camera met mechanische sluiter eveneens zeer geschikt voor 2D/3D mapping en dient hoofdzakelijk als back-up voor de Phantom 4 RTK. Tevens kan deze zeer geavanceerde en compacte drone uitstekend worden ingezet voor het maken van prachtige foto's of 4K filmpjes met maar liefst 50 frames per seconde.

Reach RS2

Reach RS2

Het inmeten van GCPs (Ground Control Points) is cruciaal voor het nauwkeurig in kaart brengen van terreinen en voorraden/volumes. Zelfs wanneer er RTK wordt gebruikt (zie hierboven), worden deze GCPs als controlepunten gebruikt, om te verifiëren dat de gewenste nauwkeurigheid is bereikt. Tevens worden de GCPs gebruikt om het model correct te positioneren en schalen. De Reach RS2 is een nauwkeurige L1/L2/L5 GNSS ontvanger, waarmee sub-centimeter nauwkeurigheden worden behaald.